[Update: Removed] Moto Z4 visas pÄ Amazon, inkluderar Snapdragon 675 och Moto Mod-stöd

Huvuddraget till Motorolas Z-enheter Àr de fÀstbara modulerna, men med Moto Mod-ekosystemet Àr det det Àr, Àr det inte klart varför företaget fortfarande hÄller sig fast vid drömmen om en (delvis) modulÀr telefon. LÀckor av Moto Z4 började tidigare i Är, och nu har telefonen pÄ ett osÀker sÀtt dykt upp Amazon.

Det Àr möjligt att listan kan vara live av misstag, med tanke pÄ att det inte har meddelats nÄgot frÄn Motorola om enheten inte ens ett socialt mediapost.

Det finns inget sÀrskilt fantastiskt med telefonen, Ätminstone frÄn den tillgÀngliga informationen. Den har liknande hÄrdvara som Google Pixel 3a och 3a XL, som bÄda Àr billigare Àn Z4 ($ 399 respektive $ 479), men Z4 har mer intern lagring och Moto Mod-stöd. Vissa rykten föreslog att detta skulle ha en Snapdragon 855 för inbyggt 5G-stöd, men istÀllet anvÀnder det en mellanklass Snapdragon 675.

Vi kommer förmodligen att behöva vÀnta pÄ professionella recensioner för att se hur kameran staplas upp, men en handfull provbilder har redan skickats till Reddit av anvÀndaren JETFIRE007. Du kan se dem nedan.

Om du vill köpa Z4 just nu, rekommenderar jag att du gÄr för bunten med en gratis 360-graders kamera Moto Mod, som för nÀrvarande Àr samma pris som basmodelltelefonen (och inte inkluderar Amazon bloatware).

Amazon har tagit bort bÄda listorna, men en arkiverad version av startsidan finns tillgÀnglig hÀr.

En praktisk video har laddats upp till YouTube, frÄn samma Reddit-anvÀndare som tog ovanstÄende exempelbilder:

Försök rulla

0 Shares