[Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US]

Om du letar efter en 100% trÄdfri och vÀderbestÀndig trÄdlös sÀkerhetskamera utomhus som fungerar med uppladdningsbara batterier och solpaneler, leta inte lÀngre Àn Argus 2 SÀkerhetskamera och solpanelströmförsörjning frÄn Reolink. Inte bara Àr denna kamera och sol laddare den perfekta lösningen för hemövervakning, utan kamerans trÄdlösa design garanterar att installationen kommer att bli en bris. Det Àr dÀrför vi Àr glada att meddela att Reolink och AP har gÄtt ihop för att ge bort fyra kameror och fyra solpaneler till fyra lyckliga lÀsare.

Denna tÀvling Àr nu över.

De slutliga resultaten listas nedan. Om du har vunnit kontaktas du inom en snar framtid. Grattis!

Alla andra – fortsĂ€tt att delta och hĂ„ll dig anpassad till Android Police sĂ„ att du inte missar vĂ„ra kommande giveaway-meddelanden. Du kan följa AP pĂ„ Twitter, Facebookoch RSS.

Jerome K Steve Bryan Edens Mike B

Reolink Argus 2 levereras med ett mikro-USB-kontakt pÄ batteriet, stöder upp till 64G SD-kort, har ett IP65 vÀderbestÀndigt betyg, en PIR-rörelsessensor och stöder 1080p Starlight Color Night Vision. Du anvÀnder sÀkerhetskameran vart du vill, tack vare dess 2.4GHz trÄdlös design och vattentÀtheten garanterar att det inte Àr nÄgra problem att lÀmna den utomhus. Naturligtvis Àr den bÀsta funktionen i sÀkerhetskameran att den stöder Reolinks vÀderbestÀndiga solpanelströmförsörjning, vilket innebÀr att du aldrig behöver oroa dig för att ladda kameran manuellt.

[Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US] 1 [Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US] 2 [Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US] 3

Reolink Argus 2 normalt sÀljer för $ 129,99, men Reolink driver för nÀrvarande en julförsÀljning den Amazon som sÀnker priset med 20%. Klicka bara pÄ den lilla kupongrutan under priset för Amazon lista. Dessutom erbjuder Reolink ytterligare 10% rabatt. SÄ se till att tillÀmpa den hÀr kupongkoden 10AKU43T nÀr du checkar ut. PÄ sÄ sÀtt kan du spara totalt 30% av det vanliga detaljhandelspriset. Du kan ocksÄ ta en kompatibel strömförsörjning frÄn Reolink Solar Panel för $ 29.99.

Köp kamera hĂ€r: Reolink Argus 2 Övervakningskamera

Köp solpanel hĂ€r: ÅterlĂ€nk till solpanelens strömförsörjning

[Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US] 4 [Update: Winners] Vi ger bort fyra Reolink Argus 2 SÀkerhetskameror och solpaneler, plus 30% rabatt pÄ kameran för alla andra [US] 5

Du kan ocksÄ hitta ett stort urval av Reolink DIY-sÀkerhetshÄrdvara pÄ Amazon, och mycket av det finns för nÀrvarande till försÀljning för helgdagarna, sÄ se till att du besöker Reolink Amazon skyltfönster.

Denna giveaway kommer att köras frĂ„n onsdag 19 december till 23:59 PT pĂ„ fredag ​​21 december. 4 vinnarna kommer att vĂ€ljas ut och var och en fĂ„r en Reolink Argus 2 och en Reolink-solpanelströmförsörjning. Endast USA-invĂ„nare fĂ„r delta. Lycka till allihopa!

Reolink Argus 2 SĂ€kerhetskameror och tilldelning av solpaneler

Försök rulla

0 Shares