Vad Àr appÄtgÀrder och hur man anvÀnder dem

Vad Àr appÄtgÀrder och hur man anvÀnder dem 1

NÀr Android inkluderar en funktion som gör livet lite lÀttare kÀnner du definitivt som en lycklig husbil. AppÄtgÀrder Àr definitivt en av de funktioner som du Àr glad över visade i Android Pie eftersom de hjÀlper till att pÄskynda saker.

Ju snabbare du kan komma Ät en app, desto snabbare kan du göra saker. AppÄtgÀrder i Android Pie kan göra att vissa kÀnns iakttagna, men resultatet Àr att du har snabbare Ätkomst till de appar du behöver.

Vad Àr appÄtgÀrder i Android Pie?

AppÄtgÀrder Àr i korthet genvÀgar till dina mest anvÀnda appar som kommer att visas i applÄdan. De lÄter dig ocksÄ interagera med appen utan att behöva öppna den.

KÀnner du till de appar du alltid öppnar pÄ morgonen? Du kanske kollar din Facebook, WhatsApp, och din Instagram rÀknar innan du gÄr ut genom dörren.

Vad app-ÄtgÀrder gör Àr att det kommer ihÄg vilka appar du öppnar, vid vilken tidpunkt och pÄ vilka dagar. NÀr det har tagits upp dina appvanor kommer ikonerna för dessa appar att visas i applÄdan med en rektangulÀr kant för snabbare Ätkomst till dessa appar.

Hur man anvÀnder apparÄtgÀrder

AppÄtgÀrder Àr som standard aktiverade, men om det av nÄgon anledning inte Àr aktiverat pÄ din enhet trycker du lÀnge pÄ ett tomt omrÄde pÄ din startsida. Klicka pÄ alternativet HeminstÀllningar, följt av alternativet HeminstÀllningar.

Vad Àr appÄtgÀrder och hur man anvÀnder dem 2

VĂ€lj alternativet Förslag och kontrollera om alternativet ÅtgĂ€rder Ă€r aktiverat. NĂ€r du har sett till att appĂ„tgĂ€rderna Ă€r pĂ„ gĂ„r du till enhetens applĂ„da.

App-ÄtgÀrder kommer att vara apparna som finns i rektangeln. NÀr du trycker pÄ en av apparna kommer du till en specifik del av apparna, till exempel dina favoritmeddelanden. Det Àr ocksÄ möjligt att spara en viss ÄtgÀrd och lÀgga den pÄ din hemskÀrm.

Hur man tar bort appÄtgÀrder

Tekniken Ă€r inte perfekt, och appĂ„tgĂ€rder kan föreslĂ„ en app du kan leva utan. För att föreslĂ„ en annan app, tryck lĂ€nge pĂ„ appĂ„tgĂ€rden och dra den över till dĂ€r den stĂ„r Don’t Show.

App-ÄtgÀrder övervakar vilka appar du anvÀnder mest och lÀgger till en annan app för att ersÀtta den föregÄende. Om du hÄller pÄ att ta bort en app frÄn appÄtgÀrder och halvvÀgs genom att Àndra dig, dra bara appen för att avbryta.

Du kan ocksÄ interagera med en app utan att behöva öppna den. Om du vill skriva ett e-postmeddelande pÄ Gmail, tryck bara pÄ appen och vÀlj kompositionsalternativet.

Vad Àr appÄtgÀrder och hur man anvÀnder dem 3

TÀnk pÄ att du kan skapa en mapp som kan ha appÄtgÀrder som gör en sak. PÄ det sÀttet kan du att en specifik mapp innehÄller ÄtgÀrder som gör att du kan posta nÄgot nytt pÄ, lÄt oss sÀga Twitter, Facebook, eller Instagram.

Slutsats

Om du inte har nÄgot emot appÄtgÀrder som övervakar vilka appar du anvÀnder och vid vilken tidpunkt Àr funktionen praktisk. Funktionen ger dig snabbare Ätkomst till appar du behöver öppna ÀndÄ, sÄ varför inte ha apparna framför och mitt. Vad tycker du om appÄtgÀrder? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.