Vad Àr e-postskrÀppost? ErkÀnna förstÄelsen för e-postskrÀppost och exempel

FörstÄ e-postskrÀppost

I allmĂ€nhet Ă€r definitionen av skrĂ€ppost en aktivitet att skicka elektroniska meddelanden till andra kontinuerligt – med ett enormt belopp och till och med oönskat av mottagaren.

Denna aktivitet av skrÀppost kallas ofta skrÀppost och den skyldige kallas en spammare. Detta skrÀppost intrÀffar vanligtvis i e-post, SMS eller andra sociala medieanvÀndningar som har tillgÄng till meddelanden, skrÀppost, spel och andra. Men författarna i denna artikel fokuserar mer pÄ skrÀppost.

E-postaktivitet Àr en aktivitet som skickar elektroniska brev eller meddelanden i digitalt format. I denna moderna era kan e-post enkelt nÄs bÄde genom prylar och datorenheter.

En del av e-postmeddelanden och vad man ska se upp för Àr e-postskrÀppost. SkrÀppostmeddelanden Àr oönskade e-postmeddelanden men skickas kontinuerligt med stort antal och till mÄnga anvÀndare ocksÄ. Vanligtvis Àr skrÀppostmeddelanden i form av reklam, lotterier eller Ànnu farligare former av falsk information, phishing, bedrÀgeri och mycket mer.

Hur e-skrÀppost fungerar

FörstÄ e-postskrÀppost

För att fungera med skrÀppost-e-post kan du sÀga att det Àr ganska trivialt, men om det inte avmarkeras kommer det sÀkert att störa offret pÄ grund av de mÄnga meddelanden som kommer in mellan de ursprungliga meddelanden som vi bör lÀsa och det Àr inte omöjligt att skrÀppost ocksÄ Àr ett sÀtt att bedrÀga.

Spammare eller i detta fall anvÀnder spammare vanligtvis nÄgon annans e-postserver eller Ätminstone en e-postadress som inte visar sin identitet. E-postadressen finns, men du kan sÀga att den inte Àr din egen, sÄ spammare borde kunna ta över nÄgon annans e-postkonto. Detta görs naturligtvis för att skydda sig sjÀlv.

Processen att ta över nÄgon annans e-post Àr verkligen möjlig, eftersom SMTP-protokollet (Simple Mail Transfer Protocol) som anvÀnds aldrig verifierar e-postadressen med sin IP-adress. Detta innebÀr att vem som helst kan skicka med hjÀlp av nÄgons e-post och med vilken IP som helst pÄ varje dator.

Exempel pÄ e-postskrÀppost

Vad Àr e-postskrÀppost? ErkÀnna förstÄelsen för e-postskrÀppost och exempel 1

Bilden ovan Àr ett exempel pÄ en form för skrÀppost. SkrÀppostmeddelanden innehÄller vanligtvis en lÀnk och sÄ mycket som möjligt bör vi undvika lÀnkar frÄn misstÀnkta adresser som ovan om vi inte gör aktiviteter som tillhandahÄller vÄra e-postadresser som ett verifieringssteg.

Ibland anses annonser av en produkt pÄ internet som skickas kontinuerligt till vÄr adress ocksÄ som skrÀppost men ger inte direkt förlust. Men utan att inse hur lÀnge det Àr kvar sÄ kommer meddelandet ocksÄ att bli mer och mer, och naturligtvis tar det ocksÄ lÄng tid att ta bort en efter en.

Hur man övervinner skrÀppost via e-post

Vad Àr e-postskrÀppost? Att förstÄ e-skrÀppost Àr

För att hantera skrÀppost via e-post finns det faktiskt mÄnga sÀtt nÀr det gÀller förebyggande och lösning och baserat pÄ problemet och typen av skrÀppostmeddelanden som attackerar. För en fullstÀndig förklaring av hur du hanterar skrÀppost kan du se nedan:

– Det första du aldrig ska lĂ€gga din e-postadress i form av text pĂ„ webbplatsen. Detta beror pĂ„ att det underlĂ€ttar för spammare att hĂ€mta din e-postadress med hjĂ€lp av sökprogramvaran som har utarbetats. Det Ă€r sĂ€krare om du anvĂ€nder Form Mail-skriptet (i form av ett skript och vanligtvis visas med en logotyp) som vanligtvis redan finns pĂ„ kontaktsidan. inte lita pĂ„. Även nĂ€r du fyller dina biodata sĂ„ mycket som möjligt minskar du vanan att fylla i e-postadresser (förutom verifiering). Mindre ansvariga parter kan sĂ€lja andras e-postadresser till företag som behöver dem för reklamĂ€ndamĂ„l.

– Om du verkligen ger en e-postadress till nĂ„gon du redan litar pĂ„, bestĂ€ll inte att ge den till bara nĂ„gon som försĂ€ljning, nya mĂ€nniskor, diskussionsgrupper, sociala medier och andra.

– AnvĂ€ndningen av namnet eller e-postnamnet mĂ„ste ocksĂ„ övervĂ€gas. AnvĂ€nd inte sĂ„ mycket som möjligt ett anvĂ€ndarnamn som Ă€r för enkelt som ditt eget namn, eftersom det kommer att göra det lĂ€ttare för spammare att fĂ„ din e-postadress. De kan anvĂ€nda program eller applikationer som anger ord och vanliga namn som slumpmĂ€ssigt kombineras för att gissa e-postadresser.

– Skydd av bildens utseende mĂ„ste ocksĂ„ göras. Ibland anvĂ€nder spammare skickande skrĂ€ppost genom att inkludera bilder ocksĂ„. NĂ€r bilden du öppnar och ser vanligtvis skickar en rapport till avsĂ€ndaren att din e-postadress verkligen Ă€r giltig. Detta kommer sĂ€kert att leda till att skrĂ€ppost skickas kontinuerligt och kontinuerligt. Vanligtvis finns det en instĂ€llning för att inte visa bilder i inkommande e-postmeddelanden, och detta mĂ„ste aktiveras.

– Undvik att svara pĂ„ e-posterbjudanden i nĂ„gon form, och om du redan har öppnat det kommer det att raderas omedelbart och aldrig svara eftersom det betyder att du har prenumererat pĂ„ annonsen. Om du har fĂ„tt ett skrĂ€ppostmeddelande frĂ„n samma adress, leta efter avbokningsknappen som en indikation pĂ„ att du har avregistrerat dig och din e-postadress kommer att raderas frĂ„n skickarens databas.

– Som med virus eller andra störningar, se till att din dator ocksĂ„ har ett antivirusprogram som Ă€r uppdaterat och garanterat kvalitet. Aktivera ocksĂ„ brandvĂ€ggen som ytterligare skydd. Detta görs eftersom ibland skrĂ€ppostmeddelanden som skickas ocksĂ„ innehĂ„ller virus, trojaner, maskar och andra irritationer som verkligen Ă€r mycket farliga för din dator.

Det Àr en förklaring av betydelsen av skrÀppost och hur det fungerar och ett exempel pÄ skrÀppost som ofta förekommer i internetvÀrlden. Förhoppningsvis Àr den hÀr artikeln anvÀndbar och lÀtt att förstÄ!

0 Shares