Vem som anvÀnder Android Auto i bilen kommer att vara sÀkrare pÄ vÀgen

Integrationen som Google skapade med Android Auto ger varje bil unikt stöd och nödvÀndig hjÀlp. Om mÄnga bilar redan har en del av dessa funktioner, förÀndras allt till det bÀttre nÀr du lÀgger till en smartphone. SÄ den hÀr appen har förbÀttrats av Google och med varje ny version kommer viktiga nyheter fram, det Àr faktiskt vad som hÀnde nu.

LÄt oss trÀffa en ny funktion som ger mer sÀkerhet för dem som anvÀnder Android Auto i bilen.

Android Auto Google-meddelanden

En utmÀrkt ny funktion i Android Auto

Även om det inte finns i Portugal, Ă€r det vĂ€ldigt enkelt att installera och anvĂ€nda Android Auto i de bilar som stöder det. Detta ger ett verkligt kontrollcenter för alla fordon som integreras med smarttelefonen pĂ„ ett unikt sĂ€tt.

Att inte vara spegeln pÄ det som körs pÄ Android, det garanterar en uppsÀttning appar en skÀrm för att visa dina aviseringar och funktioner. För att meddela anvÀndare anvÀnder det naturligtvis ocksÄ ljud och dÀrmed fÄngar deras uppmÀrksamhet.

Android Auto Google-meddelanden

Slut pÄ Android-aviseringar under körning

Det Àr just hÀr den senaste nyheten fokuserar. Det Àr nu möjligt att stÀnga av ljudet frÄn aviseringar som Android Auto-appar avger. Detta Àr en global konfiguration och kan hittas i instÀllningarna för den hÀr applikationen.

Tydligen, och hur det kan vara ocksÄ sett pÄ Reddit var mÄnga anvÀndare inte nöjda med implementeringen av Google. De klagar över att det fortfarande mÄste göras förbÀttringar i Android Auto sÄ att denna nyhet förblir som avsedd.

Det finns problem med meddelanden som skapats av Google

De uppger sĂ€rskilt att meddelandena sitter fast pĂ„ bilens skĂ€rm och mĂ„ste tas bort manuellt. Även med denna exceptionella situation var de flesta nöjda med att de Ă€ntligen inte hade nĂ„gra aviseringar som avbröt musiken som spelas.

Google bevisar att den har denna app aktiv och tar emot nödvÀndiga nyheter och förbÀttringar. Den som vill ha den hÀr nyheten, leta bara efter versionen 5.0.500224 num sÀker plats för att fÄ appar utanför Google-butiken.