Vet du vilka som Àr bÀst smartphones Oktober Android? Antutu svarar

Prestanda och prestanda Àr en avgörande faktor nÀr man köper en smartphone. Ju snabbare, desto bÀttre och kapabelare för de uppgifter du behöver.

För att mÀta och frÀmst visa denna prestanda utvÀrderar och kvantifierar Antutu dessa fördelar. Den bÀsta listan smartphones Oktober har nu presenterats, med toppmaskiner pÄ denna exceptionella lista.

smartphones  Antutu Android Xiaomi-prestanda

Varje mÄnad samlar Antutu in detaljerad information om smartphones Android dÀr dina appar körs. Dessa data gör det möjligt att skapa utvÀrderingslistor över de bÀsta smartphones och de som verkligen presterar över genomsnittet.

BĂ€st smartphones Oktober av Antutu

den den hÀr mÄnadens lista kom till toppen av listan smartphones som inte kommer frÄn stora företag som vanligtvis besitter denna position. Vi har ROG-telefonen 2 med 12 GB RAM och 512 GB lagring. NÀsta vi har 4 smartphones OnePlus, med de senaste modellerna dominerande.

smartphones  Antutu Android Xiaomi-prestanda

Under andra halvÄret har vi Samsungs Note10 +, med SoC Snapdragon 855 och Àven med 12 GB RAM, följt av Asus ZenPhone 6 och frÄn Note 10+ med mÀrkesvaror SoC. Listan Àr stÀngd med 5G-modellen och basmodellen för Samsungs senaste smartphone.

Mittintervallet har ocksÄ en lista över de bÀsta

I det mellersta Android-fÀltet har Antutu ocksÄ en komplett lista. HÀr dominerar Redmi Note 8 Xiaomi Pro, följt av vivo Z1 Pro, Mi 9 SE frÄn Xiaomi och tvÄ XT-realmodeller.

smartphones  Antutu Android Xiaomi-prestanda

Den andra halvan av listan hittar vi Mi 9 Lite och Redmi Note 7 Pro, andra smartphones frÄn Xiaomi. den Galaxy Samsung A70, vÀrlden 3 Pro och Mi 8 Lite stÀng listan över smartphones frÄn mellanomrÄdet.

Det hÀr Àr de telefoner som sticker ut pÄ marknaden och dominerar den. De finns pÄ mÄnga omrÄden och med prestanda som sÀkert kommer att glÀdja alla anvÀndare.

0 Shares