Vilka nyheter kommer Samsung att presentera vid CES 2020?

Skrivet av Elena DĂ­az, 1 Januari 2020 kl 15:30 Skrivet av Elena DĂ­az, 1 Januari 2020 kl. 15:30

Samsung har bekrÀftat att det pÄ CES 2020 kommer att presentera ett virtuellt tangentbord utanför skÀrmen som anvÀnder selfie-kameran för att fungera och en intelligent understruk.

Årets första stora datum för teknikĂ€lskare kommer strax efter Magi-natten. Vet du vilken det Ă€r? den 7 Januari börjar CES 2020 (Consumer Electronics Show) i Las Vegas (USA) som kommer att pĂ„gĂ„ fram till fredag ​​10 januari. Och det Ă€r ett viktigt datum för företag som Samsung, LG eller Sony, eftersom de kommer att presentera sina nĂ€sta produkter för att sĂ€tta en trend nĂ€sta Ă„r.

I detta avseende kÀnner vi redan till nÄgra av de nyheter som kommer att lanseras i denna nya utgÄva och det verkar som om det inte kommer att lÀmna nÄgon likgiltig. Ett av de företag som alltid lyckas med CES Àr utan tvekan Samsung. Vad har du förberett i Är?

Ett holografiskt tangentbord och en intelligent understrykning

Det sydkoreanska företaget har bekrÀftat att det kommer att presentera fem nya produkter under CES 2020, sÄ du kan förvÀnta dig nyheter om en enhet inom dess sortiment Galaxy. Men Det som fÄngar vÄr uppmÀrksamhet Àr 'SelfieType', ett virtuellt tangentbord utanför skÀrmen som anvÀnder selfie-kameran för att fungera.

Det holografiska tangentbordet anvÀnder den frÀmre kameran pÄ vilken enhet som helst för att fÄnga fingrarnas rörelser och översÀtta dem till tangentbordet tack vare införandet av en sistema konstgjord intelligens. Det kommer att finnas tillgÀngligt för alla Android-smarttelefoner, surfplattor eller bÀrbara datorer. Ett nytt sÀtt att skriva framtiden?

Vilka nyheter kommer Samsung att presentera vid CES 2020? 1

Utöver denna nyhet, Samsung kommer ocksĂ„ att presentera en understrykning för att digitalisera alla typer av text. ‘Hyler’ anvĂ€nder ocksĂ„ konstgjord intelligens för att överföra papperstexterna till valfri mobil enhet.

Vad vet vi om resten av företagen? För tillfÀllet Àr informationen dock knapp Sony Han har redan meddelat mottoet för sin presentation: «Framtiden kommer». Kan det vara nÀsta PS5? Vi kommer fortfarande att behöva vÀnta nÄgra dagar för att kÀnna till de produkter som kommer att sÀtta trenden detta 2020 och frÄn Blogthinkbig.com kommer vi att informera dig om alla detaljer.