Vill ha en smartphone med Windows 10 och kör Android-appar? Det kommer!

TillgÄng till flera operativsystem pÄ en enda smartphone har lÀnge varit efterfrÄgad. Erfarenheterna som tidigare uppstod visade sig vara fullstÀndiga misslyckanden och misslyckades med att ge anvÀndaren en fullstÀndig upplevelse.

Ett nytt försök och ett nytt tillvÀgagÄngssÀtt verkar nu komma. En smartphone med Windows 10 och kör Android-appar. Det heter Nebulus och det kommer till hÀnderna pÄ Emperion-företaget.

Windows  10 Android-smartphone Emperion Nebulus

En smartphone som körs Windows 10?

Microsofts instÀllning till ARM-processorer lovade ankomsten av en annan uppsÀttning utrustning med unika egenskaper. De fokuserade frÀmst pÄ bÀrbara datorer, men det öppnade ocksÄ dörren för andra kategorier, med andra funktioner.

Det ögonblicket verkar nu ha kommit med det senaste ad frÄn kejsaren. Förbereder sig för att slÀppa ut en smartphone med Windows 10, nÄgot som inte skulle förvÀntas, med tanke pÄ detta sistema operativo.

Ja, du har ocksÄ tillgÄng till Android-appar

Trots detta förbereder Nebulus sig för att sticka ut Ànnu mer. Denna smartphone kommer att ha en annan unik funktion som mÄnga förvÀntade sig se pÄ andra enheter och som Microsoft till och med hade lovat tidigare. Den hÀr smarttelefonen kan köra Android-appar.

FrÄn vad lite Àr kÀnt kommer den nya smarttelefonen inte att behöva nÄgon emulator för att köra Android-appar som den sÀger att den kan köra. Men du behöver inte heller anvÀnda anvÀndaren för att vÀxla mellan operativsystem för att fÄ Ätkomst till dessa appar.

Emperion Nebulus kommer snart

Vad gÀller hÄrdvaran finns inte mycket Ànnu. Det sÀgs att den kommer att ha en dedikerad ARM-processor för att köra Windows 10, som pekar pÄ Snapdragon 850. Den kommer ocksÄ att ha ett ljuduttag och ett fack för ett microSD-kort.

Det finns fortfarande inget datum för starten pÄ Emperions kommersialisering av Nebulus. VarumÀrket avslöjar att försÀljningen kommer att ske senare, direkt pÄ sin webbplats. NÄgot som ÄterstÄr att besvara Àr hur Windows 10 kommer att stödja smarttelefondelen, eftersom den inte har den ursprungligen.