WhatsApp Android kommer att ha 5 olika fÀrger i mörkt lÀge

För nÄgra veckor sedan fick anvÀndare med stor entusiasm implementeringen av mörkt lÀge pÄ WhatsApp för sistema operativo Android.

Men det verkar som att nyheterna inte slutar dÀr, eftersom detta mörka lÀge kan komma in mer 5 olika fÀrger.

WhatsApp Android kommer att ha 5 olika fÀrger i mörkt lÀge 1

Mot slutet av januari rapporterade vi att mörkt lÀge var pÄ vÀg till WhatsApp. Funktionaliteten skulle emellertid bara vara tillgÀnglig för testning i betaversionen, och det verkar som om frislÀppningsfördröjningen för den stabiliserade versionen har ett "fÀrgrikt" motiv.

Dark Mode för WhatsApp kommer att ha mer 5 olika fÀrger

NÀr WABetainfo fortskrider kommer chattappen att fÄ mörkt lÀge i nÀsta uppdateringar, men det mörka temat kommer med mer 5 solida fÀrger.

Även om 5 ytterligare fĂ€rger Ă€r ocksĂ„ mörka, vilket gör Android-smarttelefonen mindre dyster. Dessutom bibehĂ„ller det fördelen med att spara utrustningens batteri sĂ„vĂ€l som vĂ„ra ögon.

De nya fÀrgerna finns redan i betaversionen av WhatsApp-appen och du kan se dem i följande bild.

WhatsApp Android kommer att ha 5 olika fÀrger i mörkt lÀge 2 WhatsApp Android kommer att ha 5 olika fÀrger i mörkt lÀge 3

Förutom det mörka temat kan anvÀndaren vÀlja mellan mörka Bordeaux, Dark Purple, Navy Blue, Dark Olive och Dark Velvet.

Dessa fÀrger finns nu tillgÀngliga i 20,20,32 av WhatsApp. Om du inte har den hÀr uppdateringen Ànnu, mÄste du vÀnta tills den nÄr din enhet.

Fördelarna med mörkt lÀge Àr olika, sÄsom:

    FörbÀttrar lÀsning i situationer med svagt ljus Sparar smartphonautonomi Har en annan design Àn normalt

Naturligtvis Àr ingen av dessa fÀrger lika fördelaktiga för autonomi som svart / mörk, men livet behöver ocksÄ lite fÀrg.


LÀs ocksÄ: