WhatsApp Business, produktkatalogen för e-handelsstil anlÀnder

Produktkatalogen kommer pÄ WhatsApp Business. Facebook tillkÀnnagav införandet av den nya funktionaliteten för att tillgodose företagens behov och för att pÄskynda överföringen av information mellan sÀljare och köpare. En nyhet som tillÄter a Facebook för att förhindra att anvÀndaren omdirigeras utanför applikationen till sÀljarens webbplats.

Funktionen Àr mycket enkel. SÀljaren kan skapa din egen produktkatalog genom att lÀgga till namn, beskrivning, pris och all nödvÀndig information. NÀr den har skapats kan den skicka den till sina kunder som omedelbart har tillgÄng till all information. GrÀnssnittet Àr det klassiska pÄ en katalog e-handelswebbplats med vertikal rullning.

Kataloger Ă€r en mobil showcase för företag att visa och dela sina produkter sĂ„ att mĂ€nniskor enkelt kan blĂ€ddra och upptĂ€cka nĂ„got de vill köpa. Tidigare var företag tvungna att skicka produktfoton en i taget och upprepade gĂ„nger ge information, nu kan kunder se sin kompletta katalog direkt inom WhatsApp. Detta gör entreprenörer mer professionella och hĂ„ller kunder involverade i chatten utan att behöva besöka en webbplats”LĂ€ser det officiella pressmeddelandet. Sammanfattningsvis, Facebook erbjuder lösningar som försöker hĂ„lla anvĂ€ndarna alltmer inom sina tjĂ€nster hindrar dem frĂ„n att Ă„ka nĂ„gon annanstans.

WhatsApp-katalogfunktionen Àr tillgÀnglig pÄ bÄde Android och iOS för anvÀndare i Brasilien, Tyskland, Indien, Indonesien, Mexiko, Storbritannien och USA. Italien saknas men vi Àr nÀstan sÀkra pÄ att det ocksÄ kommer att debutera i vÄrt land. Företaget har faktiskt sett till att den nya katalogfunktionen snart kommer att lanseras över hela vÀrlden.

0 Shares