Wi-fi trÄdlöst lan 6: Certifiering programmet Àr officiellt lanserat [Notiz]

Bild: Wi-Fi Alliance

Wi-fi Alliance meddelat lanseringen av den certifieringsprogram för wi-fi trĂ„dlöst Lan 6. Produkter som har varit framgĂ„ngsrikt testats i enlighet med den nya standarden för Wifi-nu kan du anvĂ€nda “sigill-certifiering Wi-fi” 6″- Knappen.

Sedan oktober förra Äret, wi-fi trÄdlöst Lan 6 kallas det nya namnet pÄ den senaste trÄdlös standard 802.11 ax. Namngivningsmetod förenklat gÀller ocksÄ för marknadsföring av sina föregÄngare med wi-fi trÄdlöst Lan 5 (802.11 ac) och wi-fi trÄdlöst Lan 4 (802.11 n).

Även om det förvĂ€ntas att den standard specifikation av trĂ„dlöst LAN inre 802.11 ax kommer att vara klar i början av 2020, Wi-fi Alliance lanserar nu ett officiellt program för certifiering för wi-fi trĂ„dlöst Lan 6. Betalande medlemmar kan vĂ€lja sina produkter i en av de laboratorier som testar tjĂ€nstemĂ€n i enlighet med faststĂ€llda riktlinjer. har setts över Om det Ă€r framgĂ„ngsrikt, det inbjuder till officiella sigill av Wi-fi Alliance.

Inte mindre Ă€n “hög hastighet, lĂ„g latens -, energi-effektivitet, större kapacitet och bĂ€ttre utbud“Lovade med wi-fi trĂ„dlöst Lan 6 Även med hĂ€nsyn till utvecklingen av en tid prĂ€glad av 5G mobilt Internet potentiellt snabbare. SĂ€kerhetsprotokoll accepterar Ă€ven uppdateringar med WPA3.

Avancerade funktioner för wi-fi trÄdlöst lan 6 förklaras pÄ följande sÀtt:

Multiple access orthogonal frequency division (OFDMA): division effektiva kanaler för att öka effektiviteten i nĂ€tverket och minska fördröjningen för trafik upplĂ€nk och nedlĂ€nk i miljöer med hög trafik. Multi-User (Multiple Input Multiple Output MU-MIMO) möjliggör samtidig överföring av mer data nedlĂ€nk och gör den kopplingspunkt för att skicka data till ett stort antal enheter samtidigt. Kanal 160 MHz: öka bandbredd för att ge mer prestanda med mindre fördröjning. MĂ„let Vakna Tid (TWT): markant ökar batteriets livslĂ€ngd av Wifi-enheter, till exempel enheter av Internet of things (IoT). LĂ€ge amplitud modulering av kvadratur 1024 (1024-QAM): öka prestanda i Wi-fi-enheter och kodning av mer data i samma spektrala. Överföring av strĂ„lformning teknik: gör det möjligt för högre datahastigheter i ett visst intervall, vilket resulterar i en högre nĂ€tkapacitet.

Den första enheten med wi-fi trÄdlöst lan 6 det Àr i form av nya routrar frÄn Asus och Netgear eller smarta telefoner Samsung Galaxy Note 10 och iPhone-11 (Pro) finns tillgÀngliga. Listan över enheter med Wi-fi-certifiering 6 det fortsÀtter att vÀxa.

0 Shares