WPBeginner Glossary Meddelande – WordPress Dictionary of Terms

Hej alla

Syed Balkhi hÀr. Idag Àr jag stolt över att tillkÀnnage lanseringen av WPBeginner Glossary, en central plats som listar och förklarar den terminologi som anvÀnds mest i WordPress-tutorials och WordCamp-sessioner.

Om du nÄgonsin har blivit förvÄnad över de udda termerna eller förkortningarna i WordPress, Àr detta rÀtt plats att börja. Vi gjorde vÄrt bÀsta för att förklara WordPress-lingo pÄ vanligt engelska för WordPress-nybörjare.

WPBeginner Glossary Banner

Var kom idén ifrÄn?

NÀr han talade pÄ nybörjarverkstaden pÄ WordCamp Columbus 2012, höjde en av de deltagande handen och frÄgade mig denna frÄga:

"Vad pratar den hÀr widgeten om? Det skulle vara riktigt trevligt om det fanns en ordbok dÀr du kan söka efter dessa WordPress-jargoner."

Efter min session satt jag ner med henne och svarade pÄ mÄnga av hennes frÄgor. NÀr jag kom tillbaka frÄn evenemanget glömde jag helt tanken tills tidigare i Är.

NÀr de organiserade WordCamp Miami, kontaktade flera anvÀndare mig och stÀllde frÄgor som vad som Àr en kortkod, vad Àr en typ av publikation etc.

Den kvÀllen satte jag mig ner och skapade en handlingsplan för en WordPress-ordlista som förklarar WordPress-termerna pÄ vanligt engelska.

efter 6 Upptagna mÄnader dÀr vi byggde en skola, lanserade en flytande social bar, omdesignade List25, lanserade SteadyStrength, lanserade OptinMonster, jag Àr glad att kunna meddela att WPBeginner-ordlistan Àntligen Àr klar.

För nÀrvarande har ordlistan drygt 100 termer, och vi arbetar för att lÀgga till fler.

Kolla in vÄr WordPress-ordlista och berÀtta vilka villkor du vill att vi ska lÀgga till.

Du kan skicka oss dina termförslag via förslagssidan.

Vi letar efter volontÀrer som kan bidra och förbÀttra ordlistan. Om du Àr intresserad, skicka mig ett meddelande eller lÀmna en kommentar nedan.

Sist men inte minst, hjÀlp oss att sprida ordet genom att dela denna nyhet med dina vÀnner pÄ Twitter, Facebook och Google+.

Mitt mÄl Àr att fortsÀtta förbÀttra WPBeginner, och jag hoppas att mÄnga av er kommer att hitta ordlistan som en anvÀndbar resurs. Om du har andra förslag pÄ hur jag kan förbÀttra WPBeginner kan du kontakta mig personligen via min twitter @syedbalkhi

Med vÀnliga hÀlsningar,
Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner