Xiaomi Mi 10 kommer att Ätföljas av ett kontroversiellt kyltillbehör

Det kinesiska företaget har inte stoppat sin tillvÀxt pÄ flera Är. Med tiden har det blivit mycket mer erkÀnt internationellt och allt mer om inflytande och lag har större rÀckvidd.

PÄ grund av detta har hans namn blivit lika framtrÀdande i vÀrlden som för företag som Samsung, Apple, Nokia och relaterade. LikasÄ förvÀntas deras team av allmÀnheten att veta deras nya bilagor och kapacitet.

Xiaomi presenterar sitt kylverktyg

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581712207_659_Xiaomi-Mi-10-kommer-att-atfoljas-av-ett-kontroversiellt-kyltillbehor.jpg

Vid det hÀr tillfÀllet tog Xiaomi, förutom att publicera vad som skulle vara dess sÀsongens flaggskeppstelefon, Xiaomi Mi 10, inte lÄng tid att presentera tillbehöret som inte har slutat skapa kontroverser.

Detta har varit en flÀkt utformad specifikt för att kyla komponenterna pÄ baksidan av utrustningen. Dess design Àr lite skrymmande och definitivt nÄgot som publiken inte Àr van vid.

Xiaomi verkar dock lita pÄ att allmÀnheten kommer att se bortom sitt speciella utseende och förstÄ fördelarna med dess anvÀndning. För tillfÀllet kommer det endast att finnas i Kina för lite mer Àn 170 yuan (cirka 17 euro).

Beroende pÄ mottagningen som detta team har i ditt land, kanske företaget beslutar att börja exportera det till resten av vÀrlden.

En onödig försiktighetsÄtgÀrd?

Det Àr sant att viss utrustning, nÀr den utsÀtts för anvÀndning med intensiva krav under lÄng tid, kan överhettas. Men detta Àr definitivt inte en hÀndelse som intrÀffar dagligen.

SĂ„ att ha ett fan specifikt för den hĂ€r funktionen kan vara lite förvirrande för anvĂ€ndare. Även det kĂ€nns som ett oroande tecken pĂ„ att kanske inte laget arbetar med full kapacitet utan den.

Lyckligtvis verkar det för tillfÀllet att utrustningen kan fungera perfekt separat. Endast flÀkten kan vara ett hjÀlpmedel för att förlÀnga enhetens optimala driftstid. Det lÄter Ätminstone lite mer hoppfullt Àn det första scenariot som mÄnga övervÀgde.

Detta Àr inte första gÄngen en flÀkt för telefoner ses

Även om avslöjandet av Xiaomi har lĂ€mnat mĂ„nga förvĂ„nade, Ă€r sanningen att Xiaomi Mi 10 inte Ă€r den första telefonen som kommer med denna typ av utrustning. I sjĂ€lva verket ett par smartphones speciellt utformade för spelare (ASUS ROG Phone och Xiaomi ASUS ROG Phone II) har ocksĂ„ kommit med sina egna kylskĂ„p (AeroActive Cooler och AeroActive Cooler II, Ă€ven frĂ„n Xiaomi).

Dessa enheter har emellertid ett mycket specifikt syfte, nÄgot som inte Àr sÄ bestÀmt i Xiaomi Mi 10. PÄ samma sÀtt skulle det med sitt nya Snapdragon 865-chip göra det möjligt att anvÀnda det för denna typ av aktiviteter i framtiden.

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581712208_468_Xiaomi-Mi-10-kommer-att-atfoljas-av-ett-kontroversiellt-kyltillbehor.jpgKapaciteten hos den nya Xiaomi-kylflÀkten med en standard PC-köldmedium.

I vilket fall kanske kylmekanismerna i utrustningen inte rÀcker. Det skulle vara dÀr den nya bÀrbara flÀkten som presenterades av Xiaomi skulle komma till spel som lovar att göra utrustningens temperatur slut med upp till 10 grader Celsius.

Bör vi oroa oss?

Antagande att Xiaomi har tagit ut detta tillbehör sĂ„ att det Ă€r ett verktyg för daglig anvĂ€ndning, ja. Å andra sidan, i hĂ€ndelse av att hon bara kommer att tillĂ€mpa ibland nĂ€r en hög prestanda av utrustningen krĂ€vs – som med tunga videospel – Ă€r det inte mycket att oroa sig för.

Som vi nĂ€mnt har vi alla stött pĂ„ den irriterande och störande kĂ€nslan som telefoner producerar nĂ€r de överhettas. Å ena sidan blir det obehagligt att anvĂ€nda dem och Ă„ andra sidan kan vĂ€rme orsaka allvarliga skador pĂ„ andra komponenter.

DÀrför bör det inte vara sÄ illa att ha ett alternativ för att undvika denna situation. Det Àr verkligen ett konstigt drag frÄn företagets sida och som det kan kosta att vÀnja sig vid. Men sÄ lÀnge detta inte förvÀntas bli ett konstant tillbehör som laddaren eller hörlurarna, kommer förÀndringarna som detta verktyg kommer att göra inte att vara mÄnga.