YouTube Hemsidan ger anvÀndbara funktioner pÄ skrivbord och surfplattor

VÀrlden Àr entusiastisk över det nyutformade hemsidan pÄ Youtube. Den uppdaterade designen kommer att öka nya funktioner och planer, som inkluderar en ny tittarupplevelse pÄ hemsidan.

Makeover Àr unikt utformad för att ge en problemfri upplevelse för sina anvÀndare. Det kommer med större miniatyrbilder och ett avancerat anvÀndargrÀnssnitt, vilket gör det lÀttare för anvÀndarna att upptÀcka videor. Bland allt fÄr du ocksÄ se en mer utökad videotitel "LÀgg till i kö" alternativet tillsammans med nÄgra extra kanalikoner. Vissa innehÄllshyllor har dock tagits bort för enkel navigering.

Omdesignen fokuserar mer pÄ stationÀra datorer och surfplattor för nÀrvarande; för iOS- och Android-enheter planerar det ocksÄ att ytterligare rulla uppdateringar i framtiden.

HÀr Àr vad du fÄr med den uppdaterade designen av Youtube.

YouTube Hemsida Makeover | AnvÀndbara funktioner för skrivbord och surfplattor

YouTube Hemsidan ger anvÀndbara funktioner pÄ skrivbord och surfplattor 1

1. Enkel sökmekanism

Det frÀscha utseendet pÄ Youtube kommer med större miniatyrbilder, förhandsvisning med högre upplösning, lÀngre videotitlar, vilket innebÀr mer information och information om videon du tittar pÄ. Till skillnad frÄn den ursprungliga layouten dÀr filmerna delades upp i rader baserat pÄ deras kategori, ger den omdesignade skÀrmen ett helsidesnÀt med rekommenderade videor.

Tillsammans med detta hittar du ocksÄ ett separat horisontellt avsnitt som visar musik Remix, breaking news och mÄnga fler.

2. Anpassa din nÀsta klocka med funktionen "LÀgg till i kö"

Denna funktion har mÄnga fördelar för frekventa YouTube-tittare. Med den nyinförda funktionen "LÀgg till i kö" kan du nu köa din nÀsta lÄt utan problem medan du njuter av ditt nuvarande musikstycke. Knappen Àr tillgÀnglig pÄ varje videominiatur.

Du kan ocksĂ„ vĂ€lja att anvĂ€nda ”LĂ€gg till i kĂ¶â€ frĂ„n den trepunktsmenyn som finns pĂ„ huvudsidan. Kön Ă€r tillfĂ€llig, och i det ögonblick du stĂ€nger webblĂ€saren kommer den att försvinna, men alternativet “Titta pĂ„ spellista: hjĂ€lper dig att spara en lista för nĂ€sta besök.

LÀs ocksÄ: YouTube Att rulla ut en separat webbplats för barn

3. Kanalsymboler för att kÀnna igen dina favoritskapare

Huvudsidan kommer nu med kanalsymboler, vilket gör det lÀttare för dig att kÀnna igen dina favoritmusikskapare och föredragna videor. Detta drag Àr ocksÄ fördelaktigt för skaparna och kommer att ge dem mer synlighet.

4. Rekommendera inte alternativ

Om du vill skrÀddarsy din hemsida genom att begrÀnsa alternativen för dig, "Rekommenderar inte alternativet" Àr speciellt utformad för detta ÀndamÄl. NÀr du aktiverar det hÀr alternativet kommer Youtube att sluta rekommendera dina videoklipp frÄn en specifik kanal.

Att anvĂ€nda den hĂ€r funktionen Ă€r ganska enkelt. Öppna bara alternativet med tre punkter och öppna alternativet "rekommenderar inte" frĂ„n det. NĂ€r detta Ă€r gjort kommer Youtube att sluta rekommendera videor frĂ„n en viss kanal.

5. Förfina och anpassa din hemsida

Även om funktionen för nĂ€rvarande Ă€r tillgĂ€nglig pĂ„ Youtube Android-appar, kommer den Ă€nnu inte att slĂ€ppas för surfplattor och stationĂ€ra datorer. Med det kommer du att kunna vĂ€lja dina favoritalternativ och anpassa dina sökresultat för en bĂ€ttre upplevelse.

Den uppdaterade och nyligen gjorda omdesignen har redan börjat rulla upp pÄ datorns skrivbord tillsammans med iOS- och Android-surfplattor. Youtube planerar ocksÄ att rulla det över olika smartphones inom kort.

0 Shares